Uncategorized

Coșmar vs Fericire

Coșmar sau fericire, fericire sau coșmar, corect sunt în ambele extreme. Mă doare și mă bucur în același timp, îmi pune sare pe rană, dar mă simt bine. Poate oare să-mi explice starea în care mă aflu? E un paradox mental, un blocaj pe moment sau de lungă durată. Ce e cu mine ?!!!
Fericirea o trăiesc acum. Acum îmi este bine și mă simt împlinit, mă simt că fac ceva și nu stau să irosesc timpul stând. Văd mulți pe care îi privesc în urmă și mă bucur că motorul meu e făcut din mai mulți cai putere. Da, da, simt că pot să gonesc mai tare. Mă simt fericit că eșecul nu mă doboară, nu mă îndoaie, nu mă înjunghie, dimpotrivă mă face să ridic capul, plin de sudoare, murdar și rănit. Deci îmi știu capacitățile, știu că pot să fiu un spartan care să lupte în viață. Mă bucur. În final fericirea nu e despre mine, nu o caut o las să vină ea la mine. Fericirea este atunci când o Familie poate să fie unită și mulțumită. Fericirea este atunci când înțelege că fiecare din noi, membrii familiei, care indiferent de nivelul de înțelegere cad la un numitor comun.
Mulțumesc de ceea ce am.
Coșmarul este la fundul sufletului nostru, reprezintă pierderea noastră a fiecăruia. Trecutul îl știi, prezentul îl simți, iar în viitorul e cu multă ceață. Memoria te ține în urmă și te împedică să zâmbești astăzi. Problema este acum, cum te simți? Oare ești bine ? sau oare îți e rău ?. Putem decide în ce direcție să gândim. Viitorul nu e prea frumos, pentru că mă lasă de oameni puternici, care-mi construiau viața.
Așa că cea mai bună metodă să treci prin lume și să fii mulțumit, este Zâmbetul. Zâmbește când ții greu, pentru că alt ceva nu putem corecta, dar putem hrăni sufletul cu căldura zâmbetului.
Te pup dulce amintire, lasă-mă în viitor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dumi noiembrie 8, 2018 at 12:03 pm

    das

  • Leave a Reply